Afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen in het voorjaar

7 april 2024

Houdt u alstublieft rekening met afwijkende openingstijden van het ziekenhuis tijdens diverse feestdagen in het voorjaar.

Poliklinieken en onderzoeksafdelingen, de bloedafname en de poliklinische apotheken in het ziekenhuis zijn gesloten (en ook niet telefonisch bereikbaar) op de onderstaande dagen:

  • Tweede Paasdag (maandag 1 april)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei)
  • Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei)

Eerste Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag en Eerste Pinksterdag vallen in 2024 allemaal op een zaterdag of zondag. Op deze feestdagen is de situatie zoals in een normaal weekeinde.

Een uitzondering kan gelden voor onderzoeken bij de afdeling Radiologie. Als u daarvoor een afspraak met ons heeft staan op een van de genoemde feestdagen, dan gaat deze gewoon door.

Spoedeisende Hulp
Op feestdagen zijn de Spoedeisende Hulp en verpleegafdelingen open zoals altijd. Voor een bezoek aan de Spoedeisende Hulp heeft u een verwijzing nodig van de huisarts(enpost). Huisartsenpost Drechtdokters werkt op afspraak en is bereikbaar via (078) 20 200 20. 

Bedankt voor uw begrip en medewerking!

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2024AprilAfwijkende openingstijden tijdens de feestdagen in het voorjaar
Naar boven