Welkom op MijnASz voor zorgverleners

Ben je zorgverlener in de eerste lijn? Welkom in jouw digitale ziekenhuisomgeving, Mijn ASz voor zorgverleners. Met deze website maken we het je zo makkelijk mogelijk om in ons ziekenhuis de weg te vinden. Maar, voor een goede werkrelatie en samenwerking is meer nodig dan alleen een website. Daarom staat het team afdeling Zorgsamenwerking voor jou klaar. Neem gerust contact op. We helpen je graag met het beantwoorden van jouw vragen, zijn benieuwd naar jouw suggesties en wisselen graag met je van gedachten over jouw ideeën voor verbeteringen in onze werkprocessen. 

Op deze website kunnen zorgverleners:

  • Inloggen op het Zorgverlenersportaal (huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde) en daarbij de gegevens van patiënten inzien;
  • Wijziging van contactgegevens doorgeven;
  • De app 'ASz Contactgids' downloaden. Hierin vind je nieuws over het Albert Schweitzer ziekenhuis, worden vergaderingen aangekondigd en vind je een digitaal smoelenboek om zo nog makkelijker de gegevens van een specialist of zorgprofessional te vinden;
  • Protocollen en samenwerkingsafspraken voor paramedici benaderen (verloskundigen en fysiotherapeuten);
  • Relevante contactgegevens vinden.
     

De eerste keer inloggen

Log je voor de eerste keer in op Zorgverlenersportaal dan moet je enkele extra stappen doorlopen. De eenvoudige handleiding hiervoor kun je downloaden via deze link.

Lukt het inloggen daarna nog niet? Neem dan contact met ons op.

Systeemeisen

Het Zorgverlenersportaal én ZorgDomein moeten voldoen aan strenge veiligheidseisen. Het gebruik van deze portalen is daarom niet mogelijk in verouderde besturingssystemen en internetbrowsers. Bekijk hier de minimale systeemeisen. 

Download nu de ASz Contactgids app

Download nu de ASz Contactgids app

Wil je snel en gemakkelijk in contact komen met collega's in het ziekenhuis en zorgprofessionals in onze regio? Gebruik dan onze ASz Contactgids-app. Met deze gratis app heb je de actuele contactgegevens van zorgprofessionals in de regio altijd bij de hand. Je kunt zoeken op naam, maar ook op specialisme of subspecialisme. Daarnaast vind je in de app het laatste nieuws en informatie over de werkafspraken, Albert Events en Kort Klinisch Onderwijs.

Om de app te kunnen gebruiken is een account nodig. Je kunt dit aanvragen via het formulier in onderstaande link.

ASz app in de AppStore ASz app in de PlayStore

Naar boven