Lettergrootte aanpassen A A

MijnASz

Mijn dossier / uitslagen

Na het veilig inloggen met DigiD, kunt u hier onder meer uw afspraken inzien, de uitslagen van onderzoeken bekijken, verslagen van uw arts lezen over uw onderzoek en behandeling en uw persoonlijke gegevens controleren en/of wijzigen.

Inloggen met DigiD

Zelf mijn afspraak inplannen

Heeft uw huisarts u verwezen naar een specialist in het ziekenhuis? Dan heeft u een patiëntbericht ontvangen. Hierop staat vermeld of u zelf een online afspraak kunt inplannen. U logt hier dan in met de code op uw patiëntbericht dat begint met de letters ZD.

Inloggen met ZorgDomein nummer

Inloggen voor zorgverleners

Naar zorgverlenerspagina

Voorleesfunctie

Wilt u graag de tekst op deze website horen? Dan willen we u adviseren om de knop 'Read Aloud' te downloaden. Dit programma leest webpagina's hardop voor. Het installeren van de knop gaat als volgt:

1. Open Google Chrome (mocht u dat nog niet hebben gedaan) en klik hier om naar de downloadpagina van 'Read Aloud' te gaan.

Nog geen Google Chrome?

Heeft u nog geen Google Chrome op uw computer, volg dan eerst deze instructies om Chrome te installeren

2. Klik op de blauwe knop 'Toev. aan Chrome' rechts bovenaan de pagina. 
3. Onderaan de pagina verschijnt een bestand. Klik deze aan.
4. Rechts bovenin Google Chrome (naast de zoekbalk) staat nu een klein luidsprekericoontje. Dit is de 'Read Aloud'-knop.
5. Ga naar een pagina van onze website waarvan u de tekst voorgelezen wilt hebben. Klik op het luidsprekertje en beluister de informatie.