Meer informatie

Over MijnASz

Wat is 'Mijn ASz' nou precies?

Via MijnASz kunt u op een veilige manier uw medisch dossier inzien. Dit kunt u doen via de computer, laptop, tablet of via uw mobiele telefoon.

Wat is er op mijnasz.nl te zien?

Het portaal heeft de volgende functies:

 • Inzage in uw persoonlijke gegevens, met mogelijkheid tot wijziging van huisarts en apotheek.
 • Het toevoegen van uw e-mailadres en mobiele nummer. Met deze gegevens kunnen we u beter bereiken of een herinneringsmelding sturen.
 • Inzage in een deel van uw dossier. Met ingang van 23 september 2017 worden al uw gegevens in een elektronisch patiëntdossier opgenomen.
 • U ziet vanaf 23 september 2017
  - De conclusie en het behandelvoorstel zoals de arts deze met u besproken heeft;
  - De medicijnen die het ziekenhuis aan u heeft voorgeschreven;
  - Inzage in de brieven die uw specialist aan de huisarts stuurt (met een vertraging van 1 dag).
 • Inzage in oude én uitslagen van laboratorium en radiologie (met een vertraging van 1 dag).
 • De mogelijkheid om online folders te lezen en vragenlijsten in te vullen.
 • Voor enkele specialismen: de mogelijkheid om beveiligd te mailen met uw arts en om digitaal herhaalrecepten aan te vragen.

Ik heb een vraag over het gebruik van MijnASz, wat kan ik doen?

Stuur een mail naar mijn@asz.nl.

Let op! Afspraak wijzigen? Neem dan rechtstreeks contact op met de desbetreffende poli. Dit kan niet via bovenstaand mailadres.

Heeft u vragen over de gegevens in uw medisch dossier, stel deze dan aan uw medisch specialist of zorgverlener. Het toevoegen of wijzigen van medische gegevens gebeurt ook via uw medisch specialist of zorgverlener.

Hoe wordt MijnASz doorontwikkeld?

Komende jaren wordt dit online systeem verder doorontwikkeld én zullen steeds meer afspraken online gepland kunnen gaan worden. We onderzoeken de mogelijkheden van zorg op afstand en het gebruik van dagboeken en vragenlijsten. We blijven graag op de hoogte van de wensen en ideeën die u hierover heeft. Dit doen we bijvoorbeeld door vragen te stellen in ons Albert Schweitzer Patiëntenpanel. Mocht u zich hiervoor willen aanmelden, dan kan dat via een mailtje naar patientenervaring@asz.nl.

Maakt het Elektronisch Patiënten Dossier het contact met mijn dokter minder persoonlijk?

Omdat u via MijnASz inzicht heeft in uw dossier, kunt u uw gesprek met uw arts beter voorbereiden. Zo kunt u gerichtere vragen stellen over wat de uitslag van een bepaald onderzoek voor u betekent. Ook heeft u al na kunnen denken over wat uw wensen en behoeften zijn voor de verdere behandeling. Het elektronisch patiëntendossier kan dus helpen om de onderwerpen die ú belangrijk vindt te bespreken met uw arts en samen voor de beste behandeling te kiezen.

U bent nu hier

MijnASzVeelgestelde vragenOver MijnASz
Naar boven