Meer informatie

Over MijnASz

MijnASz is het patiëntenportaal van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Hier kunt u diverse zaken lezen en regelen rondom uw behandeling.

Heeft u vragen over één van deze functies? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar mijn@asz.nl.

Een overzicht van uw afspraken

U krijgt een bevestiging én herinnering van uw afspraak per post of e-mail. Ook krijgt u een herinnering. In het portaal staan al uw afspraken overzichtelijk bij elkaar. Als het een afspraak is om te beeldbellen via Teams is, kunt u hier het gesprek ook meteen starten.

Uitslagen van onderzoeken

U kunt alle informatie vanaf 23 september 2017 in uw dossier terugvinden. Van laboratoriumonderzoeken of uitslagen van radiologische onderzoeken ziet u ook oudere verslagen terug. Let op: het is belangrijk om uitslagen goed te duiden. Wilt u de uitslagen liever eerst horen van uw arts of zorgverlener? Wacht dan tot uw volgende afspraak. Uw zorgverlener vertelt dan precies wat de uitslag betekent.

Brieven over onderzoek en behandeling

De verwijsbrieven en uitslagbrieven staan als PDF-bestand in het portaal. U vindt ze onder het kopje Dossier.

Patiëntenfolders over uw onderzoek of behandeling

Als u een onderzoek of behandeling krijgt, dan is het belangrijk dat u weet wat er gaat gebeuren en of u vooraf iets moet doen of laten. Daarom zet uw arts of andere zorgverlener een voorlichtingsfolder in uw portaal. Hier kunt u alle informatie rustig teruglezen.

Een overzicht van uw medicijnen en allergieën die bij ons bekend zijn

Als we informatie over uw medicijnen of allergieën van u of uw huisarts ontvangen, dan zetten we dit in uw dossier.

Gegevens aanpassen van uzelf uw huisarts en apotheek

Het is erg belangrijk dat uw gegevens kloppen. In het portaal kunt u zelf uw adres- en contactgegevens aanpassen. We adviseren om dat vooraf aan een afspraak altijd even te controleren.

Vragenlijsten invullen die we voor u klaarzetten

Om het gesprek of de behandeling goed en veilig te laten verlopen, vragen we regelmatig om vooraf een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijsten vindt u in het portaal.

Zelf een afspraak inplannen met een Zorgdomein-verwijsbrief van de huisarts

Als u een verwijzing ontvangt van uw huisarts, dan staat er soms een ZD-nummer op de brief. Als u op de website mijnasz.nl op de knop ‘plan een afspraak met een ZD-nummer’ klikt, dan kunt u zelf meteen een afspraak inplannen.

Herhaalrecepten aanvragen van medicijnen

Bij sommige poliklinieken kunt u een herhaalrecept aanvragen van medicatie die door het ziekenhuis zijn voorgeschreven.

Veilig e-mailen met uw arts via de e-consult functie

Met e-consult kunt u in het portaal een vraag stellen aan uw zorgverlener. Dit kan nog niet bij alle poliklinieken.

Herhaalafspraken in plannen

Soms wordt u uitgenodigd om zelf een herhaalafspraak in te plannen op het moment dat voor u goed uitkomt. Hiervoor krijgt u een uitnodiging per mail. Dit is nog niet mogelijk bij alle poliklinieken.

U bent nu hier

MijnASzOver MijnASz
Naar boven