Albert Event februari 2020 Slaapwaakcentrum

Ook in 2020 biedt het Albert Schweitzer ziekenhuis nascholing voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde aan middels een Albert Event. Behalve huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde kunnen ook andere zorgporfessionals deelnemen. Zo zijn er interessante thema’s voor bijvoorbeeld medisch specialisten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding, physician assistant, POH, coassistenten, e.d.

Op dinsdagavond 18 februari staat het Albert Event in het teken van het Slaapwaakcentrum. Dit event vindt plaats in de Kapel op locatie Zwijndrecht. Inloop en diner vanaf 17:30 uur. Start programma om 18:15 uur en einde programma om 20:15 uur.

Accreditatie

Voor deze Albert Events vragen we GAIA accreditatie (doorgaans 2 punten) aan voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen in de sector fysieke en mentale beperking en medisch specialisten. Andere zorgprofessionals krijgen een bewijs van deelname.

Kosteloos

De nascholing is voor de deelnemers kosteloos. Na afloop ontvangt u de presentaties per mail.

Programma

Datum: dinsdag 18 februari

ATTENTIE: LOCATIE ZWIJNDRECHT

Deelnemers kunnen gebruik maken van een diner (buffet) en afsluitende borrel, om in een informele sfeer kennis te maken met elkaar én met de medisch specialisten en zorgporfessionals in ons ziekenhuis.

Voor ASz-artsen en zorgprofessionals is het mogelijk om deel te nemen aan de ontmoeting tijdens het diner en, indien gewenst, ook aan het Albert Event.

Locatie

De Kapel
Langeweg 336,
3331 LZ Zwijndrecht

Organisatie

Bureau Huisartsencontacten organiseert deze deskundigheidsbevordering. Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde bepalen jaarlijks de onderwerpen. De avondvoorzitter, een huisarts of specialist ouderengeneeskunde, organiseert samen met medisch specialisten en andere deskundigen het inhoudelijk programma.

Meer informatie

Voor nadere informatie over het Albert Event kunt u contact opnemen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis, tel. (078) 654 20 04 of e-mail huisartsen@asz.nl.

Wilt u deelnemen?

Meld u zich dan hier aan:

Voor dit evenement kan niet meer aangemeld worden.

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerBijeenkomst gemist?2020FebruariAlbert Event februari 2020 Slaapwaakcentrum
Naar boven