Mogelijk vertraging op weg naar ziekenhuis door afsluiting afrit N3

29 augustus 2023

Patiënten met een afspraak op onze locatie Dordwijk kunnen vanaf 11 september tot ongeveer Kerstmis vertraging ondervinden door de afsluiting van één afrit van de N3. Het gaat om de afrit die naar het Gezondheidspark leidt, alleen in de rijrichting naar Papendrecht toe. De oprit vanaf het ziekenhuis naar Papendrecht toe blijft gewoon open.

Ook het fietspad langs de N3 gaat (voor fietsers in beide richtingen) dicht tussen de Galileïlaan en de Overkampweg. Voor het autoverkeer en de fietsers zijn er omleidingsroutes. Voor autobestuurders geldt dat ze moeten doorrijden tot de eerstvolgende afrit en daar moeten keren om de N3 weer in zuidelijke richting te nemen. Hulpdiensten die met spoed onderweg zijn, kunnen de gesloten afrit van de N3 wel gebruiken.

De maandenlange afsluiting is volgens de gemeente Dordrecht nodig voor het plaatsen van geluidsschermen langs de rondweg Dordrecht. De schermen zijn bedoeld voor de toekomstige woningen op de Middenzone tussen de Sportboulevard en het ziekenhuis. Deze ontwikkeling ligt overigens voor onbekende duur stil, maar de geluidsschermen worden wel alvast gebouwd.

Wij hopen dat de overlast meevalt en adviseren onze patiënten en medewerkers om tijdverlies door extra drukte in te calculeren.

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2023AugustusMogelijk vertraging op weg naar ziekenhuis door afsluiting afrit N3
Naar boven