Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Vanaf 19 oktober extra bloedafname en routesplitsing locatie Dordwijk

Om de drukte in de wachtruimtes bij de bloedafname van Result Laboratorium te beperken, wordt er per 19 oktober een extra bloedafname locatie geopend in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordwijk. Daarnaast wordt de route naar de bloedafnames gesplitst.

Patiënten die voor de bloedafname naar het ziekenhuis komen, worden verwezen naar de nieuwe locatie op de zesde etage. Deze route wordt aangegeven door middel van triagezuilen en stoepborden. De ingang van deze locatie bevindt zich links van hoofdingang. De ingang is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Patiënten kunnen hier vanuit de hal met de lift naar de zesde verdieping. Patiënten die zich al in het ziekenhuis bevinden, worden verwezen naar de reguliere bloedafname op de begane grond.

De splitsing op basis van de verwijzing ziet er als volgt uit:

  • Result Laboratorium bloedafname V.06 (links van de hoofdingang)
    Patiënten met een verwijzing van eerstelijns zorgverleners, trombosediensten en reguliere bloedafname nemen de route naar de bloedafname op de zesde verdieping via de linker ingang.
  • Result Laboratorium bloedafname begane grond in centrale hal.
    Patiënten in het ziekenhuis met een verwijzing van de OK, oncologie, poliklinieken en andere specialismen in het ziekenhuis,  worden verwezen naar de bloedafname op de begane grond.
    Dit geldt ook voor patiënten die volgens afspraak op de Kinderprikpoli komen op woensdagmiddag.
     

Advies bij aanvraag
Wij geven patiënten zelf in overweging om te kiezen voor een prikpost buiten het ziekenhuis. U vindt het overzicht van de 70 prikposten in de regio op de website van Result Laboratorium

Wij verzoeken verwijzersom bij de aanvraag van onderzoek, patiënten zo veel mogelijk naar de middagpoli’s te verwijzen wanneer zij niet nuchter hoeven te worden geprikt (met uitzondering van patiënten van de Trombosedienst). De patiëntenstroom wordt hierdoor verdeeld over de dag waardoor de druk wordt verlicht in de ochtenduren en de wachtruimtes minder vol zitten.

Result Laboratorium geeft op haar eigen website handige tips voor patiënten om de drukte te vermijden. 

Openingstijden


De bloedafnames van het ASz blijven open volgens het bekende inloopsysteem op de normale tijden. De zaterdagpoli op locatie Dordwijk is geopend van 09.00 tot 11.00.

Coronamaatregelen
Voor de veiligheid van de patiënten en onze medewerkers bij de bloedafname, adviseren wij de patiënt een mondmasker te dragen.

Voor meer informatie kijkt u op www.resultlab.nl


U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2020OktoberVanaf 19 oktober extra bloedafname en routesplitsing locatie Dordwijk
Naar boven