Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Uitnodiging afscheid Hans ten Voorde

“Een vraag van vandaag, moet je ook vandaag beantwoorden.” Met dat uitgangspunt heeft relatiebeheerder Hans ten Voorde de afgelopen zeven jaar de schakel gevormd tussen het Albert Schweitzer ziekenhuis en onze verwijzers. Dit jaar neemt Hans afscheid. Zijn pensioen biedt hem ruimte om zijn familie in Schotland te bezoeken, en wellicht freelance nog wat advieswerk te blijven doen.

Hans neemt op 7 juni afscheid, maar officieel gaat zijn pensioen eind mei in. Vlak daarvoor vindt nog een bijzonder Albert Event plaats - de 70e editie - dat Hans graag nog zelf wilde organiseren. “Ik heb altijd heel veel energie gehaald uit de samenwerking tussen huisartsen en specialisten om het scholingsprogramma en de Albert Events te organiseren. Zo’n 70e Albert Event is voor mij een markante afsluiting van die bijzondere samenwerking.”

Hans heeft zijn sporen in ons ziekenhuis ruimschoots verdiend. Hij startte in 1973 in het toenmalige Gemeenteziekenhuis als hoofd Interne Geneeskunde, waar hem een reorganisatie wachtte. Daarna was hij onder meer sectorhoofd, werkte hij bij bureau Patiëntencontacten en als hoofd afdeling Bestuursondersteuning. Hij richtte het Transmuraal team en het Transferbureau op, was nauw betrokken bij de totstandkoming van ZorgDomein, stond aan de wieg van het platform Transmurale Zorg Zuid-Holland Zuid (de voorloper van de Stichting Drechtzorg) en nam het initiatief tot het Kwaliteitsoverleg tussen huisartsen en vakgroepen. In 2009 startte hij als relatiebeheerder voor huisartsen. Eerst solo, later als onderdeel van het nieuwe Bureau Huisartsencontacten.

U bent van harte uitgenodigd voor de afscheidsreceptie van Hans op woensdag 7 juni in het restaurant op de locatie Dordwijk. U ontvangt tevens een uitnodiging via de post.
Tevens kunt u de opvolger van Hans, Steven Haverkamp, de hand schudden en verder kennismaken tijdens deze bijeenkomst. In de volgende nieuwsbrief zal Steven zich nader aan u voorstellen.

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2017MeiUitnodiging afscheid Hans ten Voorde
Naar boven