Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Albert Schweitzer ziekenhuis wederom een ‘Top Employer’

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft het Albert Schweitzer ziekenhuis het certificaat Top Employer (‘topwerkgever’) gekregen voor het uitstekende personeelsbeleid. Onafhankelijk onderzoek door het internationale Top Employers Institute heeft aangetoond dat het ziekenhuis de zaken goed op orde heeft voor zijn medewerkers. 

Samantha Crous, regionaal directeur van het Top Employers Institute: “Grondig onderzoek heeft aangetoond dat het Albert Schweitzer ziekenhuis een uitstekende werkomgeving biedt in alle opzichten. Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen.”

Het jaarlijkse onderzoek geeft wereldwijd erkenning aan toonaangevende werkgevers: bedrijven en organisaties die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, de ontwikkeling van medewerkers op alle niveaus ondersteunen en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Wie voor het predicaat in aanmerking wil komen, moet een uitgebreide test doorlopen. 

Onder de Top Employers in Nederland zijn grote namen uit diverse branches, waaronder Canon, Dell, DNB en Pepsico. Ook een aantal andere ziekenhuizen kreeg het predicaat. Meer informatie is te vinden op de website van het Top Employers Institute

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2016FebruariAlbert Schweitzer ziekenhuis wederom een ‘Top Employer’
Naar boven