Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Met dank aan het huisartsentevredenheidsonderzoek

Het recente huisartsentevredenheidsonderzoek leverde enkele relevante verbeterpunten op. Zo kunt u als huisarts nu gratis dichtbij het ziekenhuis parkeren, wanneer u uw patiënten kort in het ziekenhuis bezoekt. Ons niet-rokenbeleid bij de hoofdingang van het ziekenhuis is aangepast en voor sommige bezoekers kan een parkeerabonnement worden aangevraagd. Voor uw directe contact met specialisten is bovendien een speciaal telefoonnummer ingesteld.

Wanneer u als huisarts uw patiënt(en) op de afdeling bezoekt, kunt u vanaf nu uw auto parkeren op het eigen ziekenhuisterrein bij de ambulance ingang. U belt hiervoor aan bij de slagboom en parkeert uw auto op één van de parkeerplaatsen. Vervolgens belt u aan bij de ingang en loopt u direct het ziekenhuis in, zonder dat u hoeft om te lopen naar de hoofdingang. Na uw bezoek kunt u dit parkeerterrein verlaten zonder te betalen.
Op bijgevoegd kaartje hiernaast ziet u waar dit parkeerterrein zich bevindt. De hoeveelheid parkeerplaatsen is beperkt, eind dit jaar vindt een evaluatie plaats om te bekijken of deze maatregel toereikend is.

Parkeerabonnement voor bezoekers
Het bezoeken van patiënten die langdurig in ons ziekenhuis verblijven, kan voor de naasten een kostbare aangelegenheid zijn. Omdat het parkeerterrein gemeentelijk eigendom is, is het voor ons lastig om de bezoekers hierin tegemoet te komen.

Wél bestaat voor hen de mogelijkheid om een speciaal parkeerabonnement aan te schaffen: voor twee weken onbeperkt parkeren betalen zij € 20,-. Hierbij geldt één voorwaarde: het parkeerabonnement moet worden aangevraagd bij het afdelingshoofd van de afdeling waar de betreffende patiënt langdurig verblijft. De parkeerkaart is niet-kenteken gebonden en kan dus door meerdere bezoekers worden gebruikt. Dat kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. In het document hiernaast leest u meer over de spelregels van dit aanbod.

Direct in contact
Snel in contact komen met de (dienstdoende) specialist of afsprakenbalie? Belt u dan het speciaal voor huisartsen ingestelde telefoonnummer (078) 654 29 97. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en kan ook door uw assistenten gebruikt worden.

Niet meer roken bij de hoofdingang
Het feit dat er bij de hoofdingang van ons ziekenhuis op locatie DW rokende mensen staan, wordt door menigeen als onprettig ervaren. Daarom zijn er onlangs twee aparte rookabri’s geplaatst, iets verder van de hoofdingang verwijderd en met groene heg omgeven. Rondom de hoofingang zijn bovendien zogeheten ‘sigarettenpeukentegels’ gelegd, die de niet-roken zone markeren. We hopen dat deze initiatieven het roken vlakbij de hoofdingang verminderen, er zal ook strenger worden toegezien op handhaving van ons anti-rokenbeleid.

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2015JuniMet dank aan het huisartsentevredenheidsonderzoek
Naar boven