Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Column: Nieuwe naamkaartjes

Op al onze locaties werken samen zo’n 4000 medewerkers dagelijks aan het verlenen van topzorg. Dat hierin verschuivingen plaatsvinden, zal niemand verbazen. Enkele nieuwe naamkaartjes wil ik u niet onthouden.

Zo is onze Raad van Bestuur na de zomer weer op volle sterkte: met ingang van 1 oktober treedt Peter van der Meer aan als voorzitter van de RvB. Hij is nu vice-voorzitter van de RvB van het OLVG in Amsterdam en werkte voorheen o.a. als bestuurder bij het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag en bij het voormalige ziekenhuis Leyenburg (later opgegaan in het HagaZiekenhuis). Van der Meer is kortom een ervaren bestuurder in de zorg, met ruime ervaring inzake grote verandertrajecten en fusies. Daarnaast is hij deskundige op het gebied van bedrijfsvoering en financiën: Van der Meer is geschoold in accountancy en behaalde zijn doctoraal informatiemanagement aan Universiteit Nijenrode. Een welkome aanwinst voor ons ziekenhuis, waar u later dit jaar ongetwijfeld nader mee kennis zult maken.

Ook bij de Vereniging Medische Staf zijn de naamkaartjes aangepast. Zo werd de VMS ‘omgedoopt’ tot Medisch Specialisten Bestuur en werd het bestuur gecompleteerd: gynaecoloog Sjarlot Kooi is voorzitter, cardioloog Micon Bijl is penningmeester, radioloog Peter Ophof heeft de functie van secretaris en kinderarts Yvonne Roosen maakt deel uit van het bestuur als bestuurslid én vertegenwoordiger van de medisch specialisten in dienstverband (VMSD).

Het afgelopen jaar hebben tevens veel nieuwe jonge specialisten hun entrée in ons ziekenhuis gemaakt. De meest recente nieuwe collega’s stellen zich in deze editie van de Verwijzer aan u voor, een compleet actueel overzicht krijgt u later deze zomer toegestuurd – dan verschijnt het ASz ‘smoelenboek’ 2015.

Over zomer gesproken: met deze juni editie van de Verwijzer sluiten we de eerste helft van 2015 af. In de maanden juli en augustus ontvangt u zoals gebruikelijk geen Verwijzer, vanaf september attenderen wij u weer maandelijks op relevant actueel nieuws.

Een fijne, ontspannen zomer gewenst!

Claudia Jonker
Marketingcommunicatieadviseur
Afdeling Bureau Huisartsencontacten Albert Schweitzer ziekenhuis
 

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2015JuniColumn: Nieuwe naamkaartjes
Naar boven