Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Deze poliklinieken namen afscheid van Amstelwijck

Op locatie Amstelwijck van ons ziekenhuis werden het afgelopen jaar aardig wat verhuisdozen ingepakt. Diverse poliklinieken verhuisden naar locatie Dordwijk. Een update.

De polikliniek Nefrologie verhuisde eind november en kreeg een nieuw onderkomen in ‘De Grote Kerk’ op de tweede etage, vlakbij de poli Interne Geneeskunde. De Dialyse verhuisde eveneens naar locatie Dordwijk en is nu te vinden in ‘De Haven’, derde etage. Eerder al, in september 2013, kreeg de polikliniek hartfalen/hartrevalidatie op Dordwijk een nieuw thuis, deze polikliniek is nu te vinden op de eerste etage in ‘Het Schrijvershuis’, nabij de polikliniek Cardiologie.

In november 2013 verliet ook de polikliniek ‘Diatime’ (Kindergeneeskunde) locatie Amstelwijk voor een nieuwe plek in ‘De Bibliotheek’ (eerste etage locatie Dordwijk). Een deel van de KNO-polikliniek was hier al eerder naartoe verhuisd. De polikliniek, verpleegafdeling en Dagbehandeling Psychiatrie namen eveneens afscheid van locatie Amstelwijck. Zij werden gehuisvest in ‘De Haven’, op de begane grond van Dordwijk.

Op bijgaande afbeelding is de huidige indeling van locatie Dordwijk overzichtelijk weergegeven. De locatieprofilering wordt dit jaar verder uitgewerkt. Wij houden u op de hoogte.

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2014JanuariDeze poliklinieken namen afscheid van Amstelwijck
Naar boven