Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Welkom op ons nieuwe Extranet!

Het Extranet van het ASz is vernieuwd. De site is nu makkelijker toegankelijk, heeft enkele aantrekkelijke nieuwe functies en is natuurlijk voorzien van de frisse ASz-huisstijl.

“Sinds ruim anderhalf jaar is onze afdeling verantwoordelijk voor het beheer van het Extranet en wij vonden het tijd voor een update,” vertelt Claudia Jonker, marketingcommunicatieadviseur van bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis. “Dus zijn we met ons internet bureau om de tafel gaan zitten. Onze wensen waren helder: de signatuur van onze afdeling moest duidelijk naar voren komen, de zoekfunctie moest vereenvoudigd worden en we wilden een functie ‘favorieten’ op de openingspagina. Hiermee kan de gebruiker bepaalde contacpersonen overzichtelijk bijeenbrengen, wat wel zo efficiënt werkt. Dat alles moest in de ASz-huisstijl worden vormgegeven. Alle wensen zijn prima verwerkt, met als resultaat een nieuw Extranet.”

Aantrekkelijke opties
Op de openingspagina van het nieuwe Extranet treft de bezoeker meteen al een aantal nieuwe opties. Via de knop ‘BelHans’ krijgt men snel contact met relatiebeheerder Hans ten Voorde; de link ‘Inloggen ZorgDomein’ zorgt voor een directe verbinding met de inlogpagina van ZorgDomein en onder het kopje ‘Actueel Nieuws’ staan relevante noviteiten van het ziekenhuis vermeld. Claudia: “Het gebruikersgemak staat voorop, je moet snel kunnen doorklikken en over de juiste informatie kunnen beschikken.”

Specifieke doelgroep
Het nieuwe Extranet is overigens voor een specifieke doelgroep toegankelijk: “Onze afdeling is vooral gericht op huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten in ons ziekenhuis. En omdat het nieuwe Extranet in het verlengde van onze afdeling ligt, hebben we ervoor gekozen om de site uitsluitend toegankelijk te maken voor de doelgroepen van onze afdeling. Voorheen was het Extranet ook bestemd voor verloskundigen en fysiotherapeuten. Voor hen blijft het oude extranet beschikbaar.

Suggesties zijn welkom
Het nieuwe Extranet is deze week gelanceerd, tijdens de eerste Bindingsdag van ons ziekenhuis. Claudia: “De beoogde gebruikers van ons nieuwe Extranet hebben inmiddels een e-mail gekregen met daarin een link naar de inlogpagina. Zij kunnen een wachtwoord aanmaken en inloggen met het eigen e-mailadres.
We hopen natuurlijk dat het nieuwe Extranet aan alle verwachtingen voldoet. Maar als bezoekers informatie missen, of suggesties ter verbetering hebben, dan horen we die graag. Een e-mail naar mij volstaat: c.jonker@asz.nl.”

Naar boven