Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

MDL: topzorg op een toplocatie

Vier volledig geoutilleerde scopiekamers, een grote uitslaapruimte met negen bedden, een ultramoderne reinigingsruimte en dan ook nog eens een complete polikliniek: de nieuwe MDL-afdeling op locatie Dordwijk is voor patiënten én behandelaars een welkome aanwinst.

Ons nieuwe onderkomen bevindt zich op de plek waar voorheen de SEH gevestigd was. Dankzij de verbouwing is hier een prachtige ruimte vrijgekomen, die de naam ‘De Bibliotheek’ kreeg en waar patiënten ons sinds 1 april van dit jaar kunnen vinden.

Op alle fronten
Als MDL-team zijn we hier erg blij mee. Logisch, want meer ruimte en een compleet nieuwe inrichting betekenen dat de patiënt kan rekenen op nog meer kwaliteit. Want hoe gaat dat met zo’n interne verhuizing? Je kijkt toch waar je je zorg nog verder kunt verbeteren. Die mogelijkheid hebben we benut. Op alle fronten.

>10.000 scopieën per jaar
Wat dat betekent, leest u in deze Verwijzer Special MDL. Hoe garanderen wij bijvoorbeeld de kwaliteit van meer dan 10.000 scopieën per jaar? Op welke vooruitstrevende manier worden onze scopen gereinigd? En waaruit blijkt dat we nu al klaar zijn voor de landelijk in te voeren colonscreening? Onze kennis, kunde en enthousiasme delen we graag in deze Verwijzer met u. Zoals we dat ook met onze patiënten doen. Topzorg op een toplocatie, daar kunnen onze patiënten op vertrouwen!

Het team van de afdeling MDL Albert Schweitzer ziekenhuis 

Wellicht was u erbij op de open dag die wij 12 september j.l. organiseerden? Dan heeft u met eigen ogen de pluspunten van onze nieuwe afdeling kunnen zien. Heeft u de open dag gemist en wilt u alsnog een kijkje achter de schermen nemen? Wij maken graag tijd voor u vrij. Bel voor een afspraak naar de MDL-afdeling. U bent van harte welkom!

Naar boven