Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Nieuwe medisch specialisten

mw. Fientje (F.J.C.) van der Veen, plastisch chirurg
Per 1 juli is mw. Fientje van der Veen in ons ziekenhuis begonnen als plastisch chirurg. Zij volgt dr. Niels van Leeuwen op, die recent met pensioen ging.

Fientje van der Veen studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Haar specialisatie tot plastisch chirurg heeft zij in het VUMC te Amsterdam en in Tergooiziekenhuizen te Hilversum genoten.

Na het afronden van haar opleiding heeft zij zich met name verder verdiept in de oncologische reconstructieve mammachirurgie in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis te Amsterdam. Hierna werkte zij in het Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg en komt nu onze vakgroep plastische chirurgie versterken. Zij voert het vak in de volle breedte uit met een speciale aandacht voor mammareconstructies.

Fientje van der Veen werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

Dr. Helene (H) Kemmer, uroloog
Dr. Helene Kemmer trad onlangs toe tot de vakgroep Urologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Kemmer volgde haar opleiding geneeskunde aan de Johannes Gutenberg-Universitaet in Mainz en studeerde in 2005 met succes af. In datzelfde jaar promoveerde zij op het proefschrift “Escherichia coli Hämolysin: rezeptorunabhängige Stimulation von Granulozyten durch Porenbildung“.Voor haar specialistenopleiding tot uroloog verbleef Kemmer in Homburg (Universitaet des Saarlandes), Rotterdam (Erasmus MC) en Dordrecht (Albert Schweitzer ziekenhuis). In 2011 rondde zij haar specialistenopleiding succesvol af. Helene Kemmer is gespecialiseerd in laparoscopische nefrectomie en andrologie.

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2013JuliNieuwe medisch specialisten
Naar boven