Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Meer informatieavonden over versleten heup of knie

De informatieavond over versleten heupen en knieën op 8 april jl. was een dermate groot succes, dat er dit jaar nog meer gaan volgen. De avond – die plaatsvond op de locatie Dordwijk – handelde over de oorzaak, diagnose en behandeling van knie- en heupslijtage.

 
 

Behandelmogelijkheden

 

Tijdens de informatieavond op 8 april vertelden orthopeden Joost Peerbooms, Paul de Bruin en Bram van Koeveringe uitgebreid over de behandelmogelijkheden van een versleten heup of knie. Het tweede deel stonden het belang van fysiotherapie, de gang van zaken tijdens opname en de nazorg thuis centraal. Na afloop konden de deelnemers volop vragen stellen aan de aanwezige orthopeden, fysiotherapeut en verpleegkundigen.

 
 

Voor wie?

 

"De avond was in eerste instantie bedoeld voor mensen die in aanmerking komen voor een knie- of heupprothese,” zegt orthopedisch chirurg Joost Peerbooms. “Maar feitelijk is iedereen welkom die meer over dit onderwerp wil weten. We zien deze avond echt als een extra service, waarbij mensen alle informatie kunnen krijgen die ze nodig hebben. Wij staan open voor vragen en mensen kunnen desgewenst met elkaar over het onderwerp praten. Het blijkt dat we hiermee zeker in een behoefte voorzien, de avond was een groot succes. Het plan is dan ook om deze avond drie à vier keer per jaar te laten plaatsvinden.”

 
 

Meer weten?

 

De volgende informatieavonden van de afdeling Orthopedie worden gepubliceerd op in onze agenda. En natuurlijk vindt u alle agenda-informatie ook maandelijks in de reguliere Verwijzer. Wilt u meer weten over deze informatieavond? Belt u dan met de afdeling Orthopedie, telefoon (078) 652 32 70. Of stuur een mail naar poli-orthop@asz.nl.

 
 
 

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerNieuwsberichten professionals2013AprilMeer informatieavonden over versleten heup of knie
Naar boven