Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Kort klinisch onderwijs (KKO) Dordrecht september (onder voorbehoud)

Het Albert Schweitzer ziekenhuis biedt nascholing aan voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde, AVG artsen en medisch specialisten en zorgprofessionals in opleiding, in de vorm van Kort Klinisch Onderwijs (KKO).

Op 3 september organiseren wij een KKO op locatie Dordwijk, in zaal 1 van 17.00 tot 18.00 uur.
 

Wat is een KKO?
Tijdens het KKO ontmoeten huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en AVG-artsen onze medisch specialisten en andere zorgprofessionals uit het ziekenhuis. Deskundigheidsbevordering van deelnemers staat voorop: elkaar informeren en kennis uitwisselen en met elkaar discussiëren over actuele medische ontwikkelingen, nieuwe ‘zorgproducten’ en samenwerkingsvraagstukken.

Een medisch specialist houdt een presentatie over een onderwerp dat voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde relevant is. Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis organiseert het KKO samen met huisartsen Cees Vos (Sliedrecht), Rolf de Vos (Dordrecht) en Anneke Remijn(Zwijndrecht). Huisartsen en specialisten oudergeneeskunde kunnen suggesties aandragen voor een onderwerp.

Meer informatie en aanmelden
Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is  noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar huisartsen@asz.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis: (078) 654 20 04 of via huisartsen@asz.nl.


 

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerAgenda professionalsSeptemberKort klinisch onderwijs (KKO) Dordrecht september (onder voorbehoud)
Naar boven