Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Albert Event september 2020 - Acute KNO

Ook in 2020 biedt het Albert Schweitzer ziekenhuis nascholing voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde aan middels een Albert Event. Behalve huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde kunnen ook andere zorgporfessionals deelnemen. Zo zijn er interessante thema’s voor bijvoorbeeld medisch specialisten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding, physician assistant, POH, coassistenten, e.d.

Op woensdagavond 09 september is het Albert Event. Dit event vindt plaats in het auditorium locatie Dordrecht.

ATTENTIE: Door de Covid-maatregelen is deelname alleen mogelijk d.v.m. het aanmeldformulier. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Een week voorafgaand informeren wij u of u kunt deelnemen aan het event.

Ontvangst en diner vanaf 17:30 uur. Start programma om 18:15 uur en einde programma om 20:15 uur.

Accreditatie

Voor dit Albert Event vragen we GAIA accreditatie (doorgaans 2 punten) aan voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen in de sector fysieke en mentale beperking en medisch specialisten. Andere zorgprofessionals ontvangen een bewijs van deelname.

Kosteloos

De nascholing is voor de deelnemers kosteloos. 

Programma

Datum: woensdag 09 september

Deelnemers kunnen gebruik maken van een diner (buffet) en afsluitende borrel, om in een informele sfeer kennis te maken met elkaar,met de medisch specialisten en zorgprofessionals in ons ziekenhuis.

Voor ASz-artsen en zorgprofessionals is het mogelijk om deel te nemen aan de ontmoeting tijdens het diner en, indien gewenst, ook aan het Albert Event.

Locatie

Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk

Organisatie

Bureau Huisartsencontacten organiseert deze deskundigheidsbevordering. Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde bepalen jaarlijks de onderwerpen. De avondvoorzitter, een huisarts of specialist ouderengeneeskunde, organiseert samen met medisch specialisten en andere deskundigen het inhoudelijk programma.

Meer informatie

Voor nadere informatie over het Albert Event kunt u contact opnemen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis, tel. (078) 654 20 04 of e-mail huisartsen@asz.nl.

Wilt u deelnemen?

Vraag uw deelname hier aan: 

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerAgenda professionalsSeptemberAlbert Event september 2020 - Acute KNO
Naar boven