Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Online Albert Event mei 2021 | Longkanker: behandeling van de patiënt die niet meer beter wordt

Ook in 2021 biedt het Albert Schweitzer ziekenhuis nascholing voor zorgprofessionals. De Albert Events. De nascholingen zijn geaccrediteerd voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten en medisch specialisten. Ook andere zorgprofessionals kunnen deelnemen. Zo zijn er interessante thema’s voor medisch specialisten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding, physician assistant, Praktijk ondersteuners huisartsen, fysiotherapeuten, co-assistenten, e.a.

Op 19 mei organiseren we het Albert Event met als onderwerp: Longkanker; behandeling van de patiënt die niet meer beter wordt. Dit event vindt online plaats. Fysieke deelname is tot nadere berichtgeving niet mogelijk.

Start programma om 19:00 uur en einde programma om 21:00 uur.

Accreditatie

Voor dit Albert Event vragen we een GAIA accreditatie aan voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen verstandelijk voor gehandicapten en medisch specialisten (doorgaans 2 punten). Andere zorgprofessionals ontvangen op verzoek een bewijs van deelname.

Kosteloos

De nascholing is voor de deelnemers kosteloos. 

Programma

Datum: 19 mei

Locatie

Online

Organisatie

Bureau Huisartsencontacten organiseert deze deskundigheidsbevordering. Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde bepalen jaarlijks de onderwerpen. De avondvoorzitter, een huisarts of specialist ouderengeneeskunde, organiseert samen met medisch specialisten en andere deskundigen het inhoudelijk programma.

Meer informatie

Voor nadere informatie over het Albert Event kunt u contact opnemen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis, tel. (078) 654 20 04 of e-mail huisartsen@asz.nl.

Wilt u online deelnemen? Aanmelden kan tot 18 mei

Vraag uw deelname hier aan:

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerAgenda professionalsMeiOnline Albert Event mei 2021 | Longkanker: behandeling van de patiënt die niet meer beter wordt
Naar boven