Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Albert Event december 2021 | KNO: Globus klachten

Ook in 2021 biedt het Albert Schweitzer ziekenhuis nascholing voor zorgprofessionals. De Albert Events. De nascholingen zijn geaccrediteerd voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten en medisch specialisten. Ook andere zorgprofessionals kunnen deelnemen. Zo zijn er interessante thema’s voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding, physician assistant, Praktijk ondersteuners huisartsen, fysiotherapeuten, co-assistenten, e.a.

Op 6 december organiseren we het Albert Event Globus klachten, waarbij u zowel online kunt deelnemen als via de zaal.

ATTENTIE:  Deelname, zowel online als fysiek, is alleen mogelijk door u aan te melden. Dit kan via onderstaand aanmeldformulier. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers in de zaal waarbij de deelnemer gevaccineerd moet zijn. Het is belangrijk om bij fysieke deelname aan het Albert Event uw vaccinatiebewijs mee te nemen. 

Accreditatie

Voor dit Albert Event vragen we een GAIA accreditatie aan voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen verstandelijk voor gehandicapten en medisch specialisten (doorgaans 2 punten). Andere zorgprofessionals ontvangen op verzoek een bewijs van deelname.

Kosteloos

De nascholing is voor de deelnemers kosteloos. 

Programma

Datum: 6 december 

Diner: vanaf 18.00 uur

Het programma start om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Locatie

Online

Zaal en diner: Auditorium, locatie Dordwijk (eerste etage van het vergadercentrum)

Organisatie

Bureau Huisartsencontacten organiseert deze deskundigheidsbevordering. Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde bepalen jaarlijks de onderwerpen. De avondvoorzitter, een huisarts of specialist ouderengeneeskunde, organiseert samen met medisch specialisten en andere deskundigen het inhoudelijk programma.

Meer informatie

Voor nadere informatie over het Albert Event kunt u contact opnemen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis, tel. (078) 654 20 04 of e-mail huisartsen@asz.nl.

Aanmelden kan tot 5 december

Vraag uw deelname hier aan:

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerAgenda professionalsDecember Albert Event december 2021 | KNO: Globus klachten
Naar boven