Hier vindt u veelgestelde vragen en antwoorden over corona. Lees meer

Kopafbeelding

Albert Event oktober 2020 Onderwerp Palliatieve zorg

Ook in 2020 biedt het Albert Schweitzer ziekenhuis nascholing voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde aan middels een Albert Event. Behalve huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde kunnen ook andere zorgprofessionals deelnemen. Zo zijn er interessante thema’s voor bijvoorbeeld medisch specialisten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding, physician assistant, POH, co-assistenten, e.d.

Op donderdagavond 15 oktober is het Albert Event. Dit event vindt plaats in het auditorium op locatie Dordwijk.Door de Covid-maatregelen is inlopen zonder inschrijving helaas niet meer mogelijk en moeten wij rekening houden met een maximaal aantal fysieke deelnemers.U kunt ook online deelnemen aan het Albert Event. Bij aanmelden kunt u de keuze maken voor live of online-deelname.

Ontvangst en diner vanaf 17:15 uur. Start programma om 18:00 uur en einde programma om 20:00 uur.

Accreditatie

Voor dit Albert Event vragen we GAIA accreditatie (doorgaans 2 punten) aan voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen in de sector fysieke en mentale beperking en medisch specialisten. Andere zorgprofessionals ontvangen een bewijs van deelname.

Kosteloos

De nascholing is voor de deelnemers kosteloos.

Programma

Datum: donderdag 15 oktober

Live deelnemers kunnen gebruik maken van een Covid-proof diner en afsluitende borrel, om in een informele sfeer kennis te maken met elkaar,met de medisch specialisten en zorgprofessionals in ons ziekenhuis.

Voor ASz-artsen en zorgprofessionals is het mogelijk om deel te nemen aan de ontmoeting tijdens het diner en, indien gewenst, ook aan het Albert Event.

Locatie

Dordwijk,auditorium
Albert Schweitzerplaats 25
3318 AT Dordrecht

Organisatie

Bureau Huisartsencontacten organiseert deze deskundigheidsbevordering. Huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde bepalen jaarlijks de onderwerpen. De avondvoorzitter, een huisarts of specialist ouderengeneeskunde, organiseert samen met medisch specialisten en andere deskundigen het inhoudelijk programma.

Meer informatie

Voor nadere informatie over het Albert Event kunt u contact opnemen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis, tel. (078) 654 20 04 of e-mail huisartsen@asz.nl.

Wilt u deelnemen? Aanmelden kan tot 13 oktober

Vraag uw deelname hier aan:

Velden met een * zijn verplicht

U bent nu hier

MijnASzIk ben zorgverlenerAgenda professionalsOktoberAlbert Event oktober 2020 Onderwerp Palliatieve zorg
Naar boven